The Ingham Toyota showroom has been designed to capture the eyes of passing traffic along the main road into Ingham, and create a contemporary, efficient service centre that represents the values of the Toyota corporate brand.

While simple in plan, the layout has been carefully considered, ensuring customer areas and external vehicle displays are in easy view of staff to provide excellent customer service. The facility also incorporates a large service centre, which is naturally ventilated and designed for efficient vehicle flow.

A key feature of the showroom’s design is the large cantilevered overhang of the main roof, integrated into the brand signage. This roof overhang, combined with insulation and high performance glazing on the northern façade, minimises the impact of the harsh afternoon sun. Even after ten years of operation, and withstanding numerous cyclones, the Ingham Toyota showroom continues to retain its modern showroom feel.


Similar Projects